Sette injeksjonene selv?

20.03.2020

SETTE INJEKSJONER SELV?

Jeg hører at flere begynner å få problemer med å få satt B12-injeksjonen sin på legesenteret. Coronaviruset gjør at legekontor stenger, eller det blir begrenset tilgang, kun for akutte tilfeller. Dessverre er ikke en B12-injeksjon akutt...

Jeg ville ikke dødd om jeg ikke fikk mine injeksjoner på en stund, men blitt veldig dårlig. I disse coronatider ville ingen brydd seg om dette. Dette har jeg faktisk forståelse for!!

Nå tenker dere; «enkelt for deg å si, som både har ampuller og setter injeksjonene selv». Ja jeg har så jeg klarer meg i lang tid! Uansett vil vi bli underprioritert med hensyn til våre behov, så lenge dagens kunnskapsnivå blant helsepersonell er som det er. I tillegg et virus som herjer og er dødelig for noen!

Er tiden inne for å lære å sette injeksjonene selv? Ja, absolutt!!

MEN FÅ OPPLÆRING AV HELSEPERSONELL! Ikke eksperimenter med dette selv.

Er det mulig å kontakte legekontoret for å  få opplæring? Det vil lette deres jobb, og redusere smitte,  Da vil ikke så mange komme til kontoret deres.

Vi vet ikke hvor lenge denne pandemien varer, og vi kan ikke bruke legevakten til B12-injeksjoner når legene er opptatt med virkelig akutte ting!

Bruk de argumentene dere kan, alle har jo forskjellige grunner til sin mangel.

Kanskje dere har en sykepleier i familien, eller som dere kjenner? Jeg tror at flere gjerne lærer villig vekk dette nå i disse tider.

Jeg håper dere alle får den hjelpen dere trenger, også i denne tiden.

 Hjelp og ta vare på hverandre