Hjelp til innlogging

Hjelp til innlogging


Hvordan logge inn på hjemmesiden?

Det er to måter å logge inn på:

Du er et oppslag til en artikkel på Facebook som du vil lese. I selve innlegget eller i kommentarfeltet under, finner du en lenke som fører direkte til artikkelen.Følger du den kommer du til hjemmesidens innloggingsside. Logg inn med e-post og passordet du registrerte deg med. Når du har gjort det, kommer du rett til den artikkelen du så på Facebooksiden.

Du kan også gå rett til hjemmesiden og logge inn: https://www.b12-foreningen.no/user-login/

DET ER OGSÅ GREIT Å VITE AT:

Når du logger inn på hjemmesiden via Facebook eller direkte på siden, kan du være inaktiv inntil 30 minutter før du må logge inn på nytt?

👉🏼Så har du først logget inn, kan du bevege deg mellom facebooksiden og hjemmesiden så lenge du vil bare du ikke er inaktiv mer enn 30 minutter eller logger ut.

HUSKE INNLOGGINGSOPPLYSNINGER:

(De fleste nettlesere har en funksjon som gjør at den kan huske innloggingsopplysningene for deg, og dessuten er det «Huske Passord Funksjon» på telefoner, nettbrett etc.

Et par eksempler:

Her er hvordan du gjør det om du benytter

Chrome:

Du kan når som helst slå denne funksjonen av og på.

Åpne Chrome på datamaskinen.

Øverst til høyre velger du Profil Passord

 Hvis du ikke finner

Passord-ikonet, velger du Mer
Passord og autofyll. Google Passordlagring øverst til høyre.

Velg Innstillinger til venstre.

Slå Tilbud om å lagre passord

på eller av.

Safari:

Slik får du Safari til å hjelpe deg:

Velg handlingsmenyen > Valg, og klikk deretter på Autoutfyll. (Handlingsmenyen er nesten øverst til høyre i Safari-vinduet og ser ut som et tannhjul.)

Marker «Brukernavn og passord».

Gå til webstedet, og skriv inn brukernavn og passord. Når du blir spurt om du vil lagre informasjonen, klikker du på Ja.Du kan velge hvilke brukernavn og passord du lagrer. Når du blir spurt om du vil lagre brukernavn og passord, klikker du på «Aldri» eller «Ikke nå» hvis du ikke vil lagre informasjonen.

 Glemt passordet?

 Da kan du lage deg et nytt.

Jeg kan ikke logge inn......

I denne artikkelen finner du de vanligste årsakene til at du ikke kan logge deg inn

Du har glemt eller har feil passord

OBS: Denne fremgangsmåten gjelder for situasjoner når du skriver inn riktig e-postadresse, men du er usikker med innloggingspassordet.

Du kan tilbakestille passordet ditt via lenken under innloggingsruten.

Du vil motta en e-post med en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Var oppmerksom på at e-posten kan havne i SPAM mappe. Derfor anbefaler vi å sjekke søppelpostmappen din hvis du umiddelbart ikke finner tilbakestillings-e-posten i innboksmappen din. Hvis e-posten for tilbakestilling av passordet ikke blir levert er det svært sannsynlig at den oppgitte e-postadressen er feil.

For å endre passordet følger du lengen du får på e-post og lager deg et nytt passord innen ti minutter. Hvis det går lenger tid, må du trykke på "glemt passord" igjen.

Du har glemt eller oppgir feil e-postadresse.

Først anbefaler vi at du prøver deg frem i henhold til punkt 1. "Du har glemt eller har feil passord" og prøv å oppgi alle e-postadresser du vanligvis bruker, eller for eksempel de du har tidligere opprettet for dette formålet.

Det kan skje at årsaken til at du ikke kan logge deg inn til kontoen din er at du har gjort en skrivefeil i e-postadressen som ble oppgitt under registreringen. I dette tilfellet anbefaler vi at du sjekker om nettleseren din tilbyr automatisk utfylling av e-posten din. Sjekk at det ikke er en feilstavet e-post i de lagrede adressene dine.

Hvis du ikke klarer å logge inn på noen av måtene ovenfor (for eksempel hvis du har glemt e-postadressen din eller hvis den ikke fungerer), gjerne ta kontakt med oss.

3. Innstillinger for nettleser / enhet

Hvis du skriver inn riktig brukernavn og passord, er årsaken til at du ikke kan logge inn mest sannsynligvis forårsaket av nettleseren eller enheten du bruker.