Kun få dager igjen til nok en tur til Amsterdam, - oktober 2019

29.09.2019

Fem dager til konsultasjon hos Dr Hajo Auwerda.

Nå tror jeg alt er på plass. Det er en del å styre med i forkant av disse gruppeturene.

Hotell skal bestilles (dette gjør jeg før påmelding, for å få en best mulig pris). Dato for konsultasjonene skal det ordnes med. Så kommer alle spørsmålene fra de som ønsker å være med, og også fra de som ikke blir med. De påmeldte må selv skaffe seg flybilletter, ellers ordner jeg resten.

Dette blir den tredje gruppeturen jeg tar, men det er mitt syvende besøk på klinikken. Første gang i var desember 2017.

Denne gangen er det ti som reiser. Det er sju som skal ha konsultasjon med Auwerda. Disse sju personen har jeg laget en egen Messengergruppe til, hvor det blir litt felles informasjon og mulighet for spørsmål. Siden folk ikke kjenner hverandre, blir det ofte at de spør meg direkte, enten pm, telefon eller mail.

De siste ukene før reisen er de mest hektiske. Det skal innhentes personopplysninger fra alle, som skal sendes klinikken. Det skal avbestilles/endres bestillinger på hotellet. Denne gangen har jeg også innlosjert to damer hos min datter fra onsdag til torsdag, da disse reiser tidlig fra Oslo/Gardermoen torsdag morgen. De kommer langveis fra, og de trenger en seng for natten 😊

Det skal organiseres lunsj på klinikken, så allergier må kartlegges sånn at alle får mat. Mailen blir i denne perioden flittig brukt.

Forventninger;

Alle har store forventninger til  denne turen. Hvilke forventninger hver enkelt har, kan jeg bare gjette på.  MEN - alle har nok et mål om å bli friske/friskere enn før de reiser ned.

Jeg kan ikke garantere resultatet  for noen av dem, men jeg kan garantere at alle får behandling. Grunnen til at jeg kan garantere dette, er at hvis det er «tvilstilfeller» så konsulterer jeg med Dr. Auwerda før de melder seg på turen.

Hvem som er mest spent på det som skjer, er kanskje meg? Jeg er like spent for hver tur som tas. Blir det «kjemi» mellom oss som reiser? Er folk fornøyde med hotellet? Føler de at de får den hjelpen de trenger på klinikken? Det er mye jeg tenker på....

Innimellom bestemmer jeg meg for at dette er siste turen! Det er dyrt, slitsomt både før og under turen. Og ikke minst er det en del arbeid i etterkant. Den tanken varer helt til jeg får en (av mange) hyggelige meldinger fra de som har vært der før, eller fra de som skal reise nå. Det gleder meg å kunne hjelpe andre ❤️

Litt spesielt blir det denne gangen. Hvorfor?Jo, fordi det for første gang det er med menn på gruppeturen. Jeg håper inderlig at disse føler at de får samme hjelp som oss damene som har vært der. Det skal bli spennende å følge dem fremover!

Nå gleder jeg meg til torsdag (de fleste kommer da)! Å få hilse på alle som jeg bare har pratet med på papiret. På fredag møtes vi alle på klinikken.

Jeg lover en oppdatering etter turen!

Ønsk oss lykke til!