Bli medlem av B12-Foreningen i dag!


For å bli medlem og for få tilgang til hjemmesiden, må du opprette konto. Dette gjør du ved å trykke på knappen nedenfor til høyre

Samtidig må du overføre kr 2oo til VIPPSNUMMER 52 68 61

 (velg "SEND" og skriv inn B12-Foreningen eller vippsnummeret)


👉🏼Ta kontakt hvis du trenger hjelp: styret@b12-foreningen.no


Benytt gjerne QR-koden  for Vipps:

 eller foreta en bankoverføring til konto 1822.79.92251.


Årskontingent per kalenderår er 200 kr.  


Er dere flere i familien som ønsker medlemskap, koster det kun kr 50 per ekstra medlem.


Skal du betale fra utlandet, velg utenlandsbetaling og så må også IBAN og BIC nr være med:

IBAN: NO19 1822 7992 251  -  BIC/SWIFT: SHEDNO22.

Bank: Sparebank1 Østlandet.

Kontonr: 1822 7992 251, B12 - Foreningen

Ønsker du å betale med PayPal, går du til nettbutikk 

(Kontingent via PayPal) og gjennomfører betalingen der.

Kontingenten kan også betales med kort, velg da enten PayPal, der får du opp valg mellom PayPal og kortbetaling, eller velg Stripe-kortbetaling.

👉🏼Ta kontakt hvis du trenger hjelp: styret@b12-foreningen.noNår innbetalingen av medlemskapet er registrert, vil din brukerprofil bli godkjent av oss i B12-Foreningen. Du vil da får en velkomstmail sendt til din registrerte e-post.  

 👉🏼Visste du at når du logger inn på hjemmesiden via Facebook eller direkte på siden, kan du være inaktiv inntil 30 minutter før du må logge inn på nytt?

👉🏼Så har du først logget inn, kan du bevege deg mellom facebooksiden og hjemmesiden så lenge du vil bare du ikke er inaktiv mer enn 30 minutter eller logger ut. GREIT Å VITE?

Logg inn

Ved å bli medlem støtter du arbeidet med å formidle informasjon om B12, at det er noen som følger med på ny forskning, og som vil arbeide for en best mulig forståelse for skadevirkningene ved utilstrekkelig behandling. Du får tilgang på dokumentasjon, publiserte artikler og veiledning om det er noe du er usikker på. 

Vi gjør oppmerksom på at hjemmesiden er under oppbygging, og  at det vil stadig forekomme forandringer i denne perioden.

Kontakt oss på mail: styret@b12-foreningen.no

Haugerudveien 84, 0674 Oslo

Registrer deg og få tilgang!

Enkelte sider på denne hjemmesiden er tilgjengelig kun for registrerte medlemmer. Registrer deg som medlem for å få full tilgang til alle sidene.

 NB! 👉🏼 NÅR DU HAR REGISTRERT DEG, GLEM IKKE Å BE OM MEDLEMSKAP PÅ DEN LUKKEDE SIDEN FOR MEDLEMMENE: 👉🏼👉🏼👉🏼https://www.facebook.com/groups/504225070052598


Følg oss på Facebook!

Vi har også en egen facebook-gruppe som lukket for våre medlemmer. Alle som har betalt medlemsavgiften til B12-foreningen, kan også uten ekstra kostnad få tilgang til vår facebook-gruppe.