Hukommelsessvikt og B12-mangel

04.08.2019

Hukommelsessvikt og B12-mangel

For noen uker siden møtte jeg en dame som kjente meg med navn og hvor jeg jobber. Jeg dro kjensel på ansiktet men kunne ikke plassere henne.

Nå møter jeg mange forskjellige  mennesker i jobben, og i løpet av 9 år så er det blitt en del. Jeg forhørte meg litt rundt med de som evt kunne kjenne henne, men ingen kunne hjelpe meg med hvem hun var.

Møtte henne igjen for en ukes tid siden, der hun forteller litt mer detaljert fra når vi møttes, husker det fremdeles ikke. Men dette er jo ikke unormalt? At en ikke alltid kan plassere folk som man har møtt flyktig?

Hun dukket opp igjen i går. Samtalen går innom tiden da vi møttes. Hun ser litt rart på meg og lurer på om jeg tuller når jeg sier jeg ikke husker henne.

Jeg svarer avkreftende, jeg tuller ikke. Men så kommer det noe som skremmer meg; Hun har vært på besøk hos meg!! Hun forteller detaljert, nevner hunden min og hvordan leiligheten ser ut. Vi hadde en veldig trivelig stund sammen!

JEG HUSKER DET IKKE!!!!

Hvordan er dette mulig? Jeg vet at hukommelsen var sviktende før jeg fikk B12-behandling, men at den var så ille? Hva ellers er det jeg ikke husker?

Må innrømme at jeg ble skikkelig skremt nå.... Jeg får nok ta det opp med legen (Dr Auwerda) når han kommer hjem fra ferie.