Korona og gruppetur!

26.08.2020

KORONA OG GRUPPETUR!

Dessverre blir det ikke noen flere gruppeturer til Amsterdam i år. Jeg vet heller ikke når dette vil komme i gang igjen. Kanskje ikke før neste høst?

Jeg har fått flere henvendelser om dette og nå har jeg snakket med Dr. Hajo Auwerda om dette.

Konsultasjon via nettet

Han kan tilby de som ønsker, konsultasjon via skype/FaceTime. Prisen blir den samme som ved konsultasjon på klinikken, - 310 euro.
En vil da ha en ordinær «legetime» på 40-45 min. Etter timen får du en skriftlig behandlingsplan og resept på B12, folsyre og utstyr som hentes ut på norsk apotek.

Refusjon?

Dersom du tidligere fått B12 på blå resept (av fastlegen din) har du mulighet til å søke Helfo om refusjon på ampullene.

Info til klinikken

Før konsultasjonen må personopplysninger, journal og blodprøvesvar sendes til klinikken.

Hvordan sette injeksjon?

Vanligvis får vi opplæring på klinikken hvordan en selvinjiserer, dette må/bør en få opplæring av helsepersonell her hjemme.

Ta kontakt direkte til meg hvis du er interessert i dette.

Mail: wenke@b12-foreningen.no

Dette er et opplegg i privat regi, ikke noe som B12-foreningen organiserer.

Wenke

Hajo Auwerda