Hvor er min mistroiske, glemsomme, pessimistiske, høyt-oppe-langt-nede-datter blitt av?

16.01.2019

Kan 5 mnd. god B12-behandling ha forandret henne så mye?

Jeg er i Oslo hvor hun bor og skal hjelpe til med å innhente anbud og diverse til hennes nyinnkjøpte leilighet. Av erfaring vet jeg at flytting og oppussing blir MYE dyrere enn antatt. Min datter vet hvordan hun vil ha det, men innser kanskje ikke at ting ikke alltid blir som hun vil. Da går verden imot henne, og mor ødelegger ALT med å være negativ (realist). 

Huskeliste

Først av alt, laget jeg en huskeliste jeg tok med til henne. Det var bortkastet, hun hadde ordnet alt på lista! Anbudene begynner nå å strømme inn, alt ca. dobbelt så dyrt som hun hadde tenkt seg. 

Men hva skjer? «Det ordner seg, jeg får bare ta det viktigste nå og så spare til det andre». Hva svarer hun når jeg sender bilde av at det er hull i veggen bak tapeten i stua? «Da får vi sparkle og male, det er ikke noe problem»

Hun er på jobb, men «normalt» hadde jeg fått en tlf. prompte med en rasende «unge» som hadde klandret meg for dette. 

ADHD

I august i fjor reiste jeg med henne til B12-klinikken i Amsterdam. Hun har som meg mangel, ikke så mange symptomer, men mye lavere verdier enn meg. Fikk ingen hjelp hjemme. Jeg spurte om sammenhengen mellom ADHD og B12-mangel.

  1. Det KAN være min mangel som har gitt henne ADHD. 
  2. Det KAN være at hun vil få en god bedring av adhd'en med å ta B12-injeksjoner. 

Det siste er ingen tvil. Hun merker det selv og håper en dag at hun kan slutte på medisinene sine. Nå skal jeg nyte de siste dagene sammen med en «ny» fantastisk (det har hun alltid vært)datter og bare nyte roen. 

Ønsker alle en fin dag!