Fredag den 13.03.2020,- en lykkedag?

17.03.2020

FREDAG DEN 13. EN LYKKEDAG?

Fredag 13/3 møtte det seks spente damer opp på B12-klinikken i Amsterdam. Vi skulle egentlig ha vært ti, men omstendigheter (som dere alle kjenner til nå) gjorde at fire reiseklare meldte avbud.

Vi ble som vanlig møtt av Dr Auwerda og hans to assistenter. Det ble først gjenomført en presentasjon (som jeg forhåpentligvis kan få dele med medlemmene her etter hvert) og etterpå konsultasjoner med hver enkelt.

Mange år med unødvendige lidelser...

De fleste konsultasjoner deltok jeg på. Der ble det presentert mange vonde personlige historier. Da er det vanskelig å holde tårene tilbake.... Mange har lidd unødvendig i MANGE ÅR, fordi fastlegene har utilstrekkelig kunnskap om B12-mangel. I det ene tilfellet gikk Auwera så langt at han uttalte, flere ganger; «YOUR GP IS STUPID!!»

Alle fikk behandling, - individuell behandlingsopplegg. Noen skulle starte med daglige injeksjoner, andre fikk beskjed om 2 ganger i uken, resten av livet.

En kombinasjon av usikkerheten rundt corona-viruset og dyre priser i Norge på B12-ampuller gjorde at de fleste fikk  resept på 200 ampuller denne gangen. For de fleste vil det si at de fikk for ca. to år. Dette ble hentet ut på et nærliggende apotek.

Unntak

Det ble også gjort andre unntak denne gangen pga omstendighetene, blant annet fikk jeg med resept til flere av dem som ikke var med. Normalt må folk hente dette personlig eller få den tilsendt fra klinikken direkte.

Nå er jeg glad for at jeg vet det kan hentes ut medisiner på norske apotek med nederlandsk resept! Alternativet hadde jo vært ingen medisin....

Hyggelige reisekamerater

Jeg hadde to døgn sammen med noen fantastiske damer (og en mann). Vi var sammen hele dagene, ingen tid å hvile for noen! Mye latter og litt tårer, god mat og drikke.

At alle er så fornøyd, gjør at jeg har lyst å fortsette turene!!

Tusen takk til at alle bidro til en fantastisk tur. Karantenetiden vi alle nå er pålagt blir lettere med alle minnene ❤️Nå krysser vi fingrene for at også behandlingene som er gitt vil virke positivt på alle!