Er B12-behandling å vinne i lotto?

28.11.2019

Er B12-behandling å vinne i lotto?

Jeg er en ihuga B12-fan, skal innrømme det. Symptomer på andre «ser jeg», og noen forteller jeg det til, andre ikke.

Denne damen jeg nå skal fortelle om, har jeg sagt hva jeg mener om B12 til. Jeg har bearbeidet og hintet i et års tid. Hun trengte nok å modnes litt.

I sommer fikk hun endelig tatt prøvene, og de kom tilbake med en verdi på B12 på 168. Ref 167-650.

Før legetimen der de skulle gjennomgå prøvesvar, prøvde jeg etter beste evne å gi argumenter for injeksjoner. Jeg kjenner legen så jeg var ikke mye optimistisk....


Ei kjempeglad dame

Etter legetimen møter jeg ei kjempeglad dame som har fått sin første injeksjon! Legen vil egentlig gi hver tredje mnd, men vil ha henne tilbake uken etter for å høre om hun har merket noe forskjell.

Uken etter er hun igjen hos legen og de diskuterer bedringen hennes! Hun har fått mer energi og mindre smerter etter kun en injeksjon! Fantastisk, sier legen. Han vil at hun skal fortsette en gang i uken for å se om SYMPTOMENE fortsatt bedres.

En mnd senere er hun tilbake, og hun og legen blir enige om at hun skal holde opp i fire uker for å se når SYMPTOMENE kommer tilbake! Dvs at hun kan få lov til å ta EN injeksjon i denne perioden. Her diskuteres kun symptomer, ikke verdier


To ampuller fattigere

I dag var hun tilbake. To ampuller fattigere, det gikk ikke med bare en injeksjon på den mnd. Nå føler hun at hun er tilbake til start, fordi hun drøyde det for lenge.

Legen vil gi henne injeksjon hver 14. dag. Hun sier; -  det går ikke, 10 dager var for lenge uten. Da vil ham gi hver 10. dag. Hun svarer igjen at kanskje det er viktg å ta injeksjonen FØR symptomene kommer? Jo, han er enig der og vil nå gi henne ukentlig i 3 mnd, da skal hun tilbake for å diskutere bedring/forverring av SYMPTOMER.

En fantastisk lege?????

En fantastisk lege, ville jeg sagt. Som tar tak i symptomene og ikke bryr seg om verdier!

Sist jeg var hos legen, for 13 mnd siden, var det KUN VERDIER som var i fokus. Da har jeg jo selvfølgelig ikke mangel!! Legen kunne strekke seg til å gi meg injeksjon hver tredje mnd.

Ja, vi snakker om SAMME LEGE! Vi har samme fastlege og hun har fortalt ham at det er jeg som har sendt henne for å ta prøvene, at det er jeg som sier at hun ikke må vente for lenge mellom injeksjonene.

I morgen skal jeg ringe legekontoret og bestille time!!


Wenke