B12 og bursittføljetongen,-neste og forhåpentligvis siste avsnitt.

17.08.2019

Bursitt - oppdatering

Jeg fikk spørsmål i dag om armen min var bedre nå. Måtte tenke litt,- «jo takk, den er helt bra». Når ble den bra? Måtte tenke enda lenger- «juni, tror jeg».

Hvor fort glemmer vi ikke smertene? I to år gikk jeg med ekstreme smerter i skulderen og armen, til slutt kunne jeg ikke bruke den. Da kom Turid Norvald meg til unnsetning. Hun sendte meg en veldokumentert «oppskrift» på behandling av bursitt, med B12-injeksjoner (se tidligere innlegg). Jeg satte i gang med daglige injeksjoner i en uke og deretter hver tredje dag, Dette virket utrolig godt, men det tok ikke så lang tid før smerten var tilbake, men ikke så ille som før.

I april var jeg hos Dr Auwerda, og jeg spurte ham om dette, - og han kjente til «oppskriften». Han ville at jeg skulle ta daglige injeksjoner i 2 uker, deretter hver tredje dag. Simsalabim, smerten er borte og bevegeligheten tilbake!!

Nå har jeg hatt en fysisk rolig sommer, så det ha kanskje gjort sitt? I september er jeg tilbake i jobb og får da se om dette holder. Hvis ikke så tar jeg en ny runde med daglige injeksjoner.

Jeg tror jeg er kvitt det!!