Wenke

 

Dessverre blir det ikke noen flere gruppeturer til Amsterdam i år. Jeg vet heller ikke når dette vil komme i gang igjen. Kanskje ikke før neste høst?

Jeg hører at flere begynner å få problemer med å få satt B12-injeksjonen sin på legesenteret. Coronaviruset gjør at legekontor stenger, eller det blir begrenset tilgang, kun for akutte tilfeller. Dessverre er ikke en B12-injeksjon akutt...

Fredag 13/3 møtte det seks spente damer opp på B12-klinikken i Amsterdam. Vi skulle egentlig ha vært ti, men omstendigheter (som dere alle kjenner til nå) gjorde at fire reiseklare meldte avbud.

2019 ble et spesielt år, på mange måter. Det ble travelt, stressende, gøy, utmattende, smertefullt, og ikke minst innholdsrikt. Jeg har lært så utrolig mye, både om meg selv og andres vitamin-mangler!

ENDELIG!

16.12.2019

Jeg var hos legen i dag, for første gang på over ett år. Det var med litt blandede følelser siden vi aldri har hatt så god tone når det gjelder behandlingen min med B12. Jeg har stått på mitt, - vil ha behandling, og legen har nektet meg optimal behandling men tilbudt meg injeksjon hver tredje måned.