Medlemmene sier:

Sitater fra medlemmene


Ville bare fortelle at jeg, etter råd her, tok opp med legen om oftere injeksjoner. (Har gått på hver 3 måned til nå) Legen har ikke vært særlig positiv til økning, men etter harde forhandlinger med argumenter fra siden her og symptomdagbok, gikk han med på å øke til hver 6. Uke og så kanskje øke ytterligere etter et halvt år. Inntil da skulle jeg fortsette å skrive symptomer og notere hver injeksjon sånn at det kommer frem hvor snart etter injeksjon symptomene er tilbake.

Takker så mye for god hjelp og informasjon her og ønsker alle god bedring.

 23.10.2019 A-L T

Takke være gruppa her fikk jeg mot til meg til å be (krangle med) fastlegen om mere B12.

Har satt en sprøyte i uka i tre uker nå... De første to ukene merket jeg ikke noe spesielt. Annet enn konstant diaré og litt mindre tungpust. Men på onsdag noen timer etter jeg satte b12 så skjedde noe som jeg aldri har opplevd før.
(Har satt b12 hver 3 mnd i 9 år nå! Etter gbp op.)

Lå på sofan og plutselig får jeg varmebølger som bølger gjennom kroppen. Føler jeg blir rødblussete... og kjenner det stikker og prikker enda mere enn før i kroppen !

Ser på hendene mine - å de er ilrøde. Og varme 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Slik holdt det på nesten to timer. Følte kroppen ble vekket til liv igjen.

I dag er ikke neglene mine hvite lengre. Ser en 2mm med rødfarge og føler varme i både hender, føtter og kinn.

Har gått å hanglet siden 2010 / 2014 nå - slitt med jern og B12. Fått jern i.v 2 ganger (2014 og 2018) og satt b12 hver 3 mnd....

Skjønte etterhvert att det var B12 kroppen manglet for en mnd siden.

Da jeg var så tungpust, konstant øresus , prikket i fingre og tær, var ustø og ville hele tiden besvime. Måtte sette meg ned hele tiden. Følte kroppen aldri hadde nok oksygen.

I går vasket jeg stua og skifta gardiner - holdt på 3 timer. Uten å måtte sette meg ned pga tungpustet og svimmelhet !!!!!

Måtte bare dele - de varmebølgene var bare noe helt spesielt. Og håper legen blir med på att jeg setter B12 mye oftere nå.

Har også lært om kofaktorene takke være gruppa her. Så nå skal jeg følge med selv også .

Fytti katta man er dårlig uten B12/jern !!!! Og jeg føler jeg nå er 10% bedre allerede.

Skulle kanskje hatt B12 oftere nå i starten også - men nå har fastlegen sagt ja til att jeg prøver tilskudd av B12 - så tørr ikke si jeg tror jeg trenger inj hyppigere 😎!

Legen mener jeg ikke har mangel da jeg er innafor referanseverdier !!!! Lave ja - men innafor som han sier. Og han skjønner ikke att «normalverdier» ikke er normalverdier etter inj hver 3 mnd 😢 Og han tror ikke dette kommer av B12 mangel ! Og hører ikke på hva jeg forteller av symptomer 😢 Skikkelig frustrerende ! Men veldig glad han sa ja til att jeg kunne sette en B12 inj i uka i 5 uker nå !
Jeg var 100 % overbevist om att dette var årsaken til alle symptomene !!!!!

Gleder meg til legetime mandag - for endringen som skjedde onsdag. Er magisk ! Og jeg er så glad jeg kjempa for B12 nå 🙌🏻

Man kjenner sin egen kropp best. Så kjemp for å få behandling dere som går med alvorlige mangler !!!!! ❤️

God helg ❤️ Takk for medlemskap
Gull verdt !

S.S. 18.10.2019

Så må jeg bare si tusen, tusen takk en gang til, for at dere står på og bruker av fritiden deres for å hjelpe oss andre. Dere er noen engler😊

Mvh N... 

Okt.2019

Tusen takk :) Jeg brukker dere titt og ofte og har funnet mange flotte linker til saken vår.

 B. P.

September 2019

Tusen takk for god hjelp.

Jeg hadde time i dag, men sendte en mail i forveien med symptomhistorikk og litt kilder ift måling og verdier. Jeg får fortsette med injeksjoner så hyppig som jeg føler behov for, for en lettelse!

 07.10.2019 M.U.

Der er så meget god viden, tak for det ❤️R

Jeg vil takke B12-foreningen for å hjelpe så mange syke mennesker med et arbeid helseforetakene burde ha gjort. De har blant annet hjulpet meg med kofaktorer til B12 som er uvurderlig.  R.S.

Her lærer jeg mye, snakk om bra forum. R. T.

Supert forum. Vel anvende penger! 😀

Har erfart at B12-mangel er arvelig. Et utall forskjellige plager kan oppstå, og mange leger vet lite om dette. B12-foreningen gjør en kjempejobb. M.S.

 Ja, du - sa akkerat til mor min at dette er de best placerade 200:- noensinne 😊. Dere er så flinke og hjelpsomme 😊 C

Stooor takk til dåke som står på. Mykje lærerikt og nyttig stoff. Har alltid visst at B 12 mangel er viktig å få behandle, men aldri visst at det var så mykje som fulgte med. Takk for alt de legg ut 👏👏 J.L.

For en fantastisk jobb dere gjør❤️H.H.N:

Grattis! Tacksam att jag hittade er! Önskar att jag hittat er tidigare. Har behövt denna kunskapsbank i flera år nu. V.T. Nov. 2019

 Kan ikke få takket dere nok. Tenk hvis jeg ikke hadde truffet dere😊 R.T.S.

Jeg vet ikke hvordan det ville ha gått med meg om jeg ikke hadde kommet over B12 foreningen her på fb for ca en måned siden... . Har hatt uhorvelig mange plager som legen ikke vet hva er og B12 prøvene er alltid fine. Har vært tungt å gå pga brennende følelse i bena og smerter. Sykemeldt for tiden... Nå forstår jeg at jeg har B12 mangel... Så for 9 dager siden startet jeg med 1000 uq flytende B12. Kjente allerede etter en time at den begynte å virke på meg. Idag føler jeg at livet kommer tilbake sakte men sikkert. Det tar tid å heles ♥ Så takk til B12 foreningen for at dere fins 🤗🙏♥ Des. 2019  D.S.B.


Glad det finnes mennesker som dere!  Tusen takk! R.E.19.12.2019


"Hei og godt nyttår!
Er så glad for arbeidet dere gjør, vet ikke hvor jeg hadde vært uten dere. Synd at så mange leger er uvitende, og det gjelder min fastlege og.

Måtte 2020 bli et år hvor leger kan bli mer belyst med enkle grep, sånn at de gidder å lese seg opp."

Takk for at jeg fant dere! 😊😊😊 M

Det har gjort en enorm forskjell i livet mitt, tenk det! Føler meg heldig for at dere finnes!👏👏👏

Jeg er medlem av B12 foreningen. Dere har en fantastisk sideJ Jeg kjenner meg slik igjen i så mye som blir skrevet fra brukere og dere. Det er fint å kjenne at man ikke er alene om sin tilstand. 16.03.2020


Er så takknemlig for den jobben dere gjør. Her er det mye bra informasjon. Skulle ønske leger i Norge fikk øynene opp for det arbeidet dere gjør. 18.03.2020 :K.B.J

For en fantastisk jobb dere har gjort❤
Har vært medlem i et døgn😀 å har lest og lest, skal fortsette med det. Takk,
tusen takk!

R.E.J.

27.03.2020

Var ett slumpetreff at jeg oppdaget gruppa på fb, kjempeflotte artikler som har vært svært nyttige å lese 😊

Beste anvendte 200kr på lange tider 👍😊 14.04.2020 A.L E

Har lært utrolig mye av B12 Foreningen, har rett å slett fått et nytt liv😍Medlemskap anbefales. 25.04.2020

Jeg er SÅ takknemlig. ❤️ A-H. D 22.05.2020

Æ e SÅ takknemlig😊Tusen hjertelig takk💐 O.H.21.05.2020

Er så glad for denne gruppa, har allerede lært veldig mye.

❤️ 21.06.2020 M.K.H.

Er kjempeglad for at jeg har funnet dere. W. J 21.06.2020

Jeg får ikke fulltrost B12 foreningen nok😊Uten deres hjelp, vet jeg ikke hvordan jeg hadde vært i dag. R.T.S 13.07.2020

🙏 tusen takk for alt dere gjør, det er så fantastisk og så betryggende å ha dere å støtte seg til❤️22.07.2020.E.B.E.

Jeg får ikke fullrost B12 foreningen nok😊Uten deres hjelp, vet jeg ikke hvordan jeg hadde vært i dag.15.07.2020 R.T.S.

Denne foreningen er gull verdt ☀️16.08.2020 M.M.

Takk for en super side, jeg har lært veldig mye! 18.08.2020 V.S.😊

Dere er fantastiske!❤️K.D. 19.08.2020

❤️ Så takknemlig for det dere gjør, har fått et nytt liv etter jeg fant dere🌸😊 M.S. 20.08.2020

Tusen takk for jobben dere gjør! Jeg har bare nettopp blitt medlem, men nettsiden deres viser at dere både er grundige og profesjonelle. Det er veldig tillitsvekkende. Selv om jeg ikke vet om jeg har B12-mangel eller om det vil hjelpe meg, har jeg lyst til å tipse noen venner og familie om dere fordi jeg tror de kan få hjelp til å bli friskere ved å få sjekket B12.

M.E.I 07.09.2020 😊👍🏼

Tusen takk til B12-foreningens dedikerte damer, dere gjør en forskjell!
Hilsen Wenche

September 2019

🌹❣mye god info og lærerik. M.S.


.....ikke gi deg, bytt lege og søk informasjon hos B12-Foreningen som har samlet alt som finnes av informasjon og dokumentasjon om denne mangelsykdommen, avslutter Sissel H.

Så jeg setter nå mitt håp til gruppen her som dere fantastiske personer har startet🌹. Vil benytte meg av de mulighetene dere tilbyr, og jeg vil prøve ta inn lærdom av alt dere deler.

Takk og klem❤🌹M.S.

Jeg vil takke!

Jeg takker dere opplyste damer her inne for alt jeg har lært på kort tid. Pga det jeg har lest meg opp på her inne, etter at jeg selv i sommer i skjønte at jeg hadde B12 -mangel, har det skjedd saker og ting. Jeg mistenker at jeg har manglet B12 og B9 helt siden 1996 da jeg fødte min sønn. Jeg har kun vært fulgt opp for min psykiske helse fram til i sommer da jeg sa til legen at jeg ikke var deprimert. Jeg hadde symptomer på depresjon, men det skyltes B12-mangel.

 Januar 2019, Mette

Men her kommer jo også B12-foreningen inn heldigvis. Den fantes ikke i startgropa den gang. Og den vil fremtidig ha en viktig rolle i opplysning, informasjon til leger, helsedepartementet med mer. I tillegg som støtte til brukere selvsagt. ♥️ R. 2019

Medlemsavgift til b12 foreningen er vel årets best anvendte penger 👏

 I.L August 2019


Betaler med glede 👏 G.U.

10.08.2019

Betaler medlemskontingenten med glede❤️ G. August 2019

Jeg er veldig takknemlig for denne foreningen ❤️ I.J.

Synes at det blir tatt opp mye bra, nyttig informasjon. 😊 B.S.

Takk for nyttig innspill. M.M.😃


Tusen takk for at de gjer dette. Dette har vore til god nytte og god informasjon for meg 👍 J.L. oktober 2019

Jeg vil for alltid være takknemlig for b12 foreningen. Uten dere ville jeg ikke hatt den kunnskapen jeg har som fikk meg videre til en mer riktig behandling. 😊 I.L. 

Oktober 2019

Takk for alt arbeidet dere gjør 😃🤗

E.H.S. 10.10.2019

Tusen takk for den flotte jobben dere gjør med å opplyse oss om stort og smått innenfor området! Jeg leser og lærer 😀👍 R.L. Okt.2019

Denne siden hjalp meg slik at fastlegen min forstod at jeg ville prøve B12

 29.10.2019 T

Er såå takknemlig. Det er ikkje store kontingenten, og me får veldig mykje igjen for den. 👏. Stå på ❤️J.L.

Takk til dere! Svært viktig informasjon dere deler. Forundret over hvor lite kunnskap legene har om B12.M.S.

God informasjon, ryddig og saklig! 👏 i tillegg er det godt å vite at man har en plass å hente info når man leter etter noe spesifikt. I.L 09.11.2019

Dere gjør en fantastisk god jobb! N.N.

Dere gjør en kjempejobb❤M.S.

 Dette har vore utrulig bra for meg. Har lært mykje, godt å ha ein plass å gå tilbake for å sjå når eg lurer. Ikkje lett å hugse alt. Er så takknemlig 👏 J.L.

Takk til Dere ❤️C.P. G.R.

Gode ting skjer. Tusen takk ❤️😄A.F.

Takk for at dere er der ! B.I.S.

Veldig glad over å kunne motta så mye god og oppdatert informasjon 👏 G.U.

Gratulerer med dagen,🎉💞dere gjør en kjempejobb👏R.T.S.

Gratulerer m dagen 😄🎉 har lært så mye om problemet som vi så mange sliter med, tusen takk for all god info😄🙏 R.L.

God jul til dere, jeg er veldig glad jeg oppdaget dere, og billig er dere også.💕 A.J.L. Det er bare å ta seg hatten for dere. Det er ikke mange av det kalibre!


Tusen takk, xxxxx, er så glad fordi jeg meldte meg inn i B-12 foreningen!⭐️ og jeg er utrolig glad og takknemlig for den hjelpen.

 L.T. 06. 01. 2020


Dere gjør en flott jobb 🙂 S.L:16-01.2020

Tusen takk for jobben dere gjør 😊S. K.

Flott arbejde.R.S.S.

Beundringsverdig. En utmerket jobb dere gjør! A.L.L ♥️

Og jeg vil si at den hjelpen jeg har fått av dere er unik, og evig takknemlig♥️ 18.01.2020. T.O.


 

Jobben dere gjør er enestående! Det blir mange som etter hvert vil være dere stor takk skyldig. Feb. 2020. M.S.❤️

Dere gjør en utrolig viktig jobb. Takk ❤️I.L.J. Feb.2020

"Hei! Tenkte jeg bare ville skrive noen ord.

 INGEN TVIL om at B12 injeksjoner sammen med folsyre og vitaminer har hjulpet meg. Nå er jeg så og si meg selv igjen (med noen tilbakefall).Hjernetåka er borte. Energien så og si på plass. Ingen after imunnen.Har mindre og mindre stråling/prikking og nummenhet i armer og ben. Også etter sprøyte.Det betyr vel at mye er reparert. Har fortsatt litt nummenhet i fingre/armer/ben/føtter. Men har mye vondt i nakke rygg med låsning så redd noe kommer derfra. Tar med derfor en tur til kiropraktor, snarlig. Men fra å ligge som en apatisk seigmann nede for full telling skal jeg om en uke starte å jobbe 50% igjen.Blir spennende å se hvordan det går. Satte injeksjon i går. Nå har jeg tenkt å sette ny om en uke. ( ikke 2 i uken). Håper det går. 

Er bare så evig takknemlig for alt du har hjulpet meg med. Tusen takk❤️🤩🙌🌸☀️🤞😄" 

Mars 2020

 I løpet av to dager fikk jeg svar på ting jeg har googlet og googlet på for å finne ut av. Tusen takk! Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk dette var for meg. 

09.04.2020 A.I.

Igjen, TUSEN TAKK! Beste anvendelsen av 200 kr jeg har hatt. Kort og godt. 

💪 Så mye flott kunnskap i denne foreningen som jeg akter å ta med meg 👏👏👏 23.04.2020 I.L.K

Jeg tør påstå at uten hjelp å info fra dere så hadde jeg ikke har noe bra livskvalitet. Hadde vel svunnet bort i Alzheimer og Parkinsons som min far om jeg ikke hadde kommet i kontakt med dere. Takker så mye for uvurderlig hjelp og veiledning.😊😊😊 O.J.H.24.05.2020

Dere er bare fantastiske mennesker! V.H. 06.2020

"Jeg dro til legen for å få henne til å øke injeksjoner. Fikk gode råd med argumenter fra B12 foreningen jeg kunne bruke overfor min lege om det skulle vise seg at hun ikke ville øke. De viste seg å være gull verdt. Legen mente det var verdt å øke dosering til inj hver 5 dag etter at jeg fortalte at jeg begynte å få tilbake sterke symtomer etter 5-6 dager. Jeg er ennå ikke symptomfri, men mye bedre etter at jeg startet med inj i vinter. Satser på at jeg på sikt blir så bra at jeg kan leve uten konstante smerter og andre symtomer på B12.Jeg kan ikke få takket dere i B12 foreningen nok for hjelp og støtte. "😊O.J. 03-06-2020

Hadde det ikke vært for B12 foreningen, hadde jeg trolig ikke vært i arbeid.29.06.2020 R.S.😍

Tviler på jeg hadde fått tilbake sprøytene hvis jeg ikke hadde hatt så god hjelp her ❤️👏👏👏 16.07.2020 A.L.

Er evig takknemlig for B-12 foreningen 🙏🏼 17.07.2020 M.M.

Tack!
Jag är så glad över att jag hittat B12-föreningen!

😊 15.08. 2020 M.S.

Takker for all super jobbing fra dere!!! K.B.J. 18.08.2020

Dere er bare helt supre! Fantastisk jobb!❤️ 19.08.2020 K.J.

😊👍🏼 takk for den flotte jobben dere gjør🥰 06.09.2020 M.H

Er så glad for medlemskap😀 H.H.17.09.2020


♥️👏💕tusen takk for all hjelp, evig takknemlig♥️ T. O. 26.02.2020