😊 Produkter med logo

➡️ Ønsker du å kjøpe t-trøye eller krus, sender du oss en bestilling på mail til styret@ b12-foreningen.no, noter ned produkt, antall, farge, logo og størrelse når det gjelder t-trøyene, og om du vil ha rett eller skrå kant på kruset, type munnbind, og temokopp/flasker.

➡️Pris per enhet  står oppført under hvert produkt, porto kommer i tillegg.

➡️Porto kr 100 uten sporing, kr 160+kr 20 i emballasje med sporing

➡️Når du har bestilt får du en tilbakemelding på mail om den totale prisen og porto for alt. Kjøper du flere produkter, vil man spare noe på portoen.

👉🏼 NB! Man må betale FØR bestillingen blir sendt. Det blir ikke sendt noen regning borsett fra at du får beskjed på mail om hvor mye du skal betale.

Årsaken til at man må betale på forhånd, er at det er en elevbedrift som står for salget, IKKE B12-Foreningen. Vi hjelper bare til med å formidle bestillingene.

Betal til:

VIPPSNUMMER 52 68 61

Merk innbetaling: LOGO

Bankoverføring til konto 1822.79.92251.

➡️Når du har betalt, vil bestillingen gå til produsenten. Husk å merke innbetalingen med "Logo". Glem heller ikke å skrive leveringsadresse.😊

Krus

Valg 1: Lattekrus - skrå kant

• Bunn 6,2 cm - Topp 9,1 cm
  • Høyde 10,1 cm
  • Kvalitet AA+
  • Tåler oppvaskmaskin

Valg 2: Krus med - rett kant

• Høyde 9.2 cm
  • Bunn 8 cm
  • Kvalitet AA+
  • Tåler  oppvaskmaskin

Pris 200 kr

På bildenen ser det ut som om lattekoppen er størt, det er den ikke- se mål over.

KRUS

DAME

Hvit t-trøye

1. Stor logo
2. Liten logo

Hvit: 100% bomull

Normale størrelser, men bomull vil alltid krympe i vask. Det anbefales å ta en størrelse større enn du pleier å bruke.

Sort t-trøye

1. Stor logo
2. Liten logo

DAME - MÅLSKJEMA

Sort: 100% bomull

T-trøyene er i bomull og fåes i følgende størrelser:
Dame: XS S M L XL XXL
Herre: XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL

OBS! Normale størrelser.

Klassiske t-shirt med moderne passform. Forkrympet kjemmet bomull og ringspunnet garn. Dobbeltkrage med elastan. Rundstrikket herremodell og sidesømmer på damemodell.

HERRE

Herremodell  er hvit eller sort med stor eller liten logo som damemodellene

HERRE

Hvit: 100 % bomull

Sort: 100% bomull

Munnbind:

3-lags tøymunnbind med lomme for filter som gir ekstra beskyttelse (filter følger ikke med). Masken kommer med justerbare stropper og justerbar nesebøyle. Munnbindet kan maskinvaskes på 60 grader. Ikke egnet til medisinsk bruk. Lag 1: 100% bomull. Lag 2: Non Woven. Lag 3: 100% bomull.
Må vaskes før bruk.

B12-Foreningens logo, bildet er kun en illustrasjon, trykket blir klarere enn på bildet.

Pris 175 kr

Munnbind, tre lag stoff. Lag 1: 100% bomull. Lag 2: Non Woven. Lag 3: 100% bomull. Vaskbart.

TERMOKOPPER

PRIS KOMMER